25 dies per la Consulta

Avui falten 25 dies per que a Calella se celebri una consulta popular sobre la independència de Catalunya:
"Està d'acord que Catalunya esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?"
Aquesta senzilla pregunta obre un nou marc d'actuació en la participació ciutadana. El dret a decidir agafa el protagonisme que hauria de tenir d'una manera normal en una societat moderna i democràtica.
Més de 15.000 persones estan cridades a votar el proper 25 d'abril de 2010 a Calella: els majors de 16 anys empadronats a la nostra Ciutat. La possibilitat de participar en aquest moment històric promogut des de la societat civil no hauria de ser desaprofitada. L'exemple que va iniciar Arenys de Munt i que han seguit fins a 248 municipis del nostre país, ens mou a preparar aquesta consulta perquè sigui un mirall per a la resta.
Des de la Plataforma Calella decideix! hem iniciat ja la campanya de propaganda i difusió de tot allò que representa aquest referèndum.
És l'hora dels voluntaris, de penjar cartells, de repartir tota mena de papers de propaganda, de fer crides, de buscar col·laboradors, de pensar com el 25 d'abril podrem fer que tots els conciutadans de Calella surtin al carrer per expressar la seva opinió sobre el futur de Catalunya.

1 comentaris:

Anònim | 1 d’abr. 2010, 3:45:00

Us dono la benvinguda!